Радостина
Димитрова

МОНТЕСОРИ АСИСТЕНТ 6-12
УЧИТЕЛ ПО ИСТОРИЯ И ОКОЛЕН СВЯТ

Радостина завършва университета във Велико Търново със специалност История. Преминава през обучения по метода Монтесори за децата на възраст 6-12 години и ежедневно в работата си прилага успешно отлични умения за мениджмънт и комуникация. Спокоен и сърдечен човек, Радост има способността да намира баланса и да изгражда хармонични отношения с учениците.

Малена
Маджарова

МОНТЕСОРИ УЧИТЕЛ
УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА И ФИЗИКА

Малена е преподавател по математика и физика на ученици от 5 до 12 клас. През 2017 година започва обучение по метода Монтесори за децата от втория план на развитие 6-12. Участва в различни Монтесори семинари и обучения. Внимателна и духовно извисена личност, Малена се отнася с висок респект към децата и своите колеги.

Пламен
Кондов

Треньор по УШУ/КУНГ-ФУ Ушу Клуб „Шън лун“

Пламен е многократен шампион по Ушу и председател на Ушу клуб „Шън лун“, член на Българската Ушу Федерация. Организира тренировки за учениците ни от 2016 година и ги учи да комбинират добрата дисциплина и сила на духа с доброто сърце.

м.с.Христо Ивелинов

ТРЕНЬОР ПО ШАХ Шах Клуб „Одесос“

Христо е многократен шампион по шах и провежда занятия с нашите ученици от 2016г. Обучава децата на логическо мислене и стратегическо планиране, как да показват уважение към противника и как да бъдат мислещи и креативни – важни умения, които подготвят децата за бъдещето.

Гергана Ненова

УЧИТЕЛ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Гергана притежава C2 Proficiency (CPE) и преподава английски език от 8 години на ученици от 5 до 18-годишна възраст. Ръководила е летни програми, езикови лагери и курсове за подготовката на кандидати за явяване на Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key for Schools и B1 Preliminary for Schools на университета Cambridge. Гергана обича работата с деца и вярва, че за да бъде добър в работата си, всеки преподавател трябва да бъде търпелив и креативен, и да не се страхува да излезе от стандартното си ежедневие и начин на работа, за да се развива и да мотивира децата да се развиват заедно с него.

Венцеслав Монев

АСИСТЕНТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Венцеслав е възпитаник на Първа Езикова Гимназия с английски език и в момента е студент във ВВМУ Варна. Участва като преводач в подготовката за издаване на книгата „Лудостта Монтесори“. Като най-младият член на учителския екип, той умело съчетава отличното владеене на английски език със задачата да помогне на децата да разбират правилно поставените задачи от англо-говорящите преподаватели. Вежлив и внимателен към учениците, Венци успява по деликатен начин да ги напътства в овладяването на английския език и лесно се превръща в „модел за подражание“ в класа.