Прием в Монтесори общност на малките деца на възраст 3 и 4 години в топ центъра на Варна

Добре дошли в Детска къща „Монтесори“, където всяко дете разгръща своя потенциал в стимулираща и обогатяваща среда. 

Методът Монтесори учи децата от ранна възраст на концентрация, самостоятелност, отговорност и много практически умения за цял живот.

Нашата Мисия

montesori

В Детска къща „Монтесори“ вярваме, че всяко дете заслужава индивидуално внимание и подход, които да му помогнат да развие пълноценно своя потенциал. 

Защо да изберете нас?

 • Квалифицирани Монтесори педагози и консултанти
 • Стимулираща Монтесори среда: Оборудвана Монтесори среда 3-6 по световните стандарти на Международната Монтесори Асоциация (Association Montessori International AMI)
 • Индивидуален подход: Всяко дете е уникално и ние се грижим за индивидуалните му потребности на развитие.
 • Монтесори материали: Монтесори материалите от зони „Език“, „Математика“, „Сензорно развитие“, „Космос“ и „Практически живот“ подхранват академичното и емоционално развитие на детето.
 • Домашен уют: Ние предлагаме топла и приемаща среда, където вашето дете може да се чувства като у дома.
 • Доказано качество и доверие: С гордост можем да кажем, че имаме над 100 доволни клиенти от 2016 година насам. Нашият дългогодишен опит и положителните отзиви от родители са свидетелство за нашето ангажимент към високите стандарти в образованието и грижата за децата.

Допълнителни Услуги

 • Дейности без допълнително заплащане - Английски език с англоговорящ учител и Музика с музикален педагог

Контакти

 • Адрес: гр. Варна, ул. Параскева Николау 4 /Гръцка махала, срещу кораба Дръзки/
 • Работно време: От понеделник до петък, от 8:30 до 17:30 часа
 • Телефон: 0889 902 739

Кандидатстване

Попълнете формата и натиснете бутона "ИЗПРАТИ", или се обадете на тел: 0889 902 739 за повече информация и кандидатстване. Очакваме Ви! 

  Форма за кандидатстване

   

  Отзиви от Доволни Родители

  "Препоръчвам и всеки ден благодаря, че го има - училището и прекрасния екип учители, както и създателите! Мисля, че взехме най-правилното решение! Ако сега трябваше пак да решавам къде да запиша дъщеря си, отново без колебание бих я записала в това училище! Щастието в очите на детето, е най-важното за един родител!" - Павлина

  "Чудесна възможност за тези родители, които търсят модерното и иновативно образование за децата си и няма да се примирят с остарялата система на образование, която е на доизживяване в България. Учене чрез практиката, това е Монтесори обрзованието, за мислещи деца.Най-престижното училище във Варна." - Марияна

  "Най-подходящото място за всеки, който желае към детето да се отнасят с респект и уважение." - Биляна

  "Препоръчвам на всеки, който реши да повери най-важното - детето си, на тези прекрасни дами, които развиват въображението и таланта на нашите деца. Аз го направих и дъщеря ми е щастлива. Благодаря ви от сърце!" - Явор